ESCAPEROOMS IN BARNEVELD

De website word geladen. Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Stap in een spannende virtuele wereld! Speel samen met je vrienden de leukste games in virtual reality. Je speelt 2-3 games in virtual reality om beurten afhankelijk of je 60 of 90 minuten boekt. Je vrienden kijken mee op 2 schermen hoe je het ervan af brengt. Dankzij de 3D-effecten en 360 graden beelden lijkt het of je middenin de game zit. Het is hilarisch om anderen te zien spelen tijdens zo'n game!

Na uitleg door de begeleider hoe de virtual reality brillen werken gaan jullie onder begeleiding 60 of 90 minuten gamen. Je speelt met twee draadloze virtual reality brillen tegelijk. Sommige spellen speel je samen. Kies uit de volgende arrangementen:

Virtual reality 60 minuten

Je speelt met je vrienden 60 minuten lang virtual reality games. Je vrienden kunnen meekijken op schermen. Iedereen komt circa 2-3 keer aan de beurt afhankelijk van de groepsgrootte.

  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • 2 tot 8 kinderen per groep
  • Vanaf € 77,70 per groep incl. ranja en chips

Virtual reality 90 minuten

Je speelt met je vrienden in totaal 90 minuten lang virtual reality games. Je vrienden kunnen meekijken op schermen. Iedereen komt circa 3-4 keer aan de beurt afhankelijk van de groepsgrootte.

  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • 2 tot 8 kinderen per groep
  • Vanaf € 89,70 per groep incl. ranja en chips

Ridderkamer + VR spel 60 minuten

Je speelt eerst onze escape room Het Raadsel van de Ridderkamer en dan na een korte pauze met chips en ranja ga je nog 60 minuten virtual reality gamen met je vrienden. Hoe cool is dat!

  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • 2 tot 8 kinderen per groep
  • Vanaf € 149,70 per groep incl. ranja en chips

 

U boekt uw VR kinderfeestje al vanaf € 77,70 incl. BTW per groep. Prijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief 2% servicekosten over het boekingsbedrag. In de prijs is begrepen ranja, zakje chips, cadeautje voor de jarige, gratis koffie of thee voor de volwassenen, eventueel samen op de foto op het podium en professionele uitleg en begeleiding door onze medewerker.

De virtual reality gaming vindt plaats in onze leuke escape room ruimte van de Ridderkamer. Terwijl de kinderen wachten kijken ze mee op schermen en zitten ze op de stoelen, bed en sofa in de ridder- en prinsessenkamer. U dient minimaal 24 uur van tevoren online te reserveren. Wilt u toch nog op dezelfde dag een Vr reserveren dan kunt u contact opnemen met Harm Jan via 06-53540544 of info@escaperoom-barneveld.nl voor informatie over beschikbaarheid. Indien u een andere escape room wilt doen dan de Ridderkamer in combinatie met Vr neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Uw reservering is succesvol als u alle velden heeft ingevuld en heeft betaald. U ontvangt een bevestiging per email. U kunt later indien nodig nog annuleren, voor uitleg daarover ga naar de algemene voorwaarden. Door online een reservering te plaatsen gaat u akkoord  met deze voorwaarden. Wij verzoeken u om niet meer dan 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

Kies hieronder een van de arrangementen door op 'reserveren' te klikken. Kies vervolgens de gewenste datum, het tijdstip, het aantal spelers en eventueel nog extra eten en drinken. Vul uw gegevens in, graag in het opmerkingenveld naam van de jarige en leeftijd invullen als het om een kinderfeestje gaat, reken veilig onine af en alvast veel plezier!

 

 


Wilt u een onvergetelijk kinderfeestje, gezinsuitje of school/BSO uitstapje? Escaperoom Barneveld biedt 3 superleuke escape room thema's aan voor elk wat wils!