ESCAPEROOMS IN BARNEVELD

De website word geladen. Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Hier vindt u een overzicht van alle artikelen die u bij kunt boeken bij uw escape room of Vr reservering. Taarten uiterlijk 4 dagen van tevoren bestellen. Eenmaal besteld kan de taart niet meer geannuleerd worden. De geleverde taart kan afwijken van de getoonde afbeelding. Patat en snacks minimaal 1 dag van tevoren bestellen.

Slagroomtaart 8-10 personen

 

Heerlijke slagroomtaart afgewerkt met vers fruit en chocolade.

Allergenen: ei, hazelnoten, melk, noten, soja, tarwe (gluten).

€ 17,50 per taart incl. btw

Pandataart 8-10-personen

3D taart met een vrolijke pandaprint. De taart is gevuld met gekleurd kapsel in 3 kleuren en met witte room en frambozen-bessen vulling. De kapsels zijn met natuurlijke kleurstoffen gekleurd. Allergenen: ei, melk, tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van soja en noten.

€ 19,50 per taart incl. btw

Emoij feesttaart 8 -10 personen

Vier je feestje met deze Emoji taart. De Emoji-taart bestaat uit een harde wener bodem, ingesmeerd met jam; aardbeienbavaroise en cakekapsel met witte chocolade en gele fondant.

Allergenen: amandelen, ei, melk, tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van noten, soja.

€ 22,50 per taart incl. btw

Prinsessentaart 8 personen

Met deze prachtige prinsessentaart maak je er echt een feestje van. De buitenkant is een bedrukte witte chocolade laag gevuld met een chocolade crème en chocolade cake met aardbeienvulling en gedecoreerd met een prinses gemaakt van suiker.

Allergenen: ei, melk, tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van soja, noten.

€21,50 per taart incl. btw

Frisse frisdrank

De keuze is reuze met verfrissende blikjes frisdrank! Keuze uit 33 cl blikjes: 7-up, Lipton Ice tea, Fanta cassis of orange, Cola classic of light, sinaasappel fruitsap, Fristi pakje 20 cl. of Chomomel 20 cl. pakje.

€ 1,50 per blikje of pakje.

 
 

Portie patat

Altijd een succes bij de kinderen (en volwassenen); Een lekkere portie patat voor 1 persoon inclusief mayonaise, ketchup of curry saus naar keuze.

€ 2,75 per portie

Smakelijke snacks

Bij patat hoort een smakelijke snack! Ter plekke keuze uit kroket, kipcorn, kaassoufflé of frikandel. Met mayonaise, ketchup of currysaus (zonder uitjes).

€ 1,75 per snack